Bračni par Ivan i Tijana Topalović iz Vrnjačke Banje osumnjičeni su za objavljivanje lažnog snimka otmice djeteta i prijetnje predsjedniku Republike Srbije putem društvenih mreža. Međutim, ovi slučajevi nisu jedini incidenti koji su ih doveli u fokus javnosti. Prema izvorima iz Vrnjačke Banje, supružnici su poznati u tom kraju kao “problematični”. Ivan i Tijana

Prema našim izvorima, Ivan Topalovič je poznat policiji po različitim krivičnim djelima, uključujući pokušaj ubistva, nasilničko ponašanje, nanošenje teških i lakih povreda, krijumčarene, prinude i posjedovanje ilegalnog oružja.

Također, Topalovići su bili u središtu pažnje u slučaju “pretučene ljubavnice” koji je izazvao veliku pažnju u Vrnjačkoj Banji. Prema pričama koje kruže već neko vrijeme, supružnici su navodno dva puta napali pjevačicu Marinu Radosavljević Maki, učesnicu takmičenja “Zvezde Granda”. Incident se dogodio u februaru 2022. godine, kada je pjevačica bila pretučena ispred jednog kluba u Vrnjačkoj Banji, što je izazvalo šitoku medijsku pažnju.

Pretučena pevačica

Prema informacijama , postoji priča da je upravo Tijana Topalović naručila prebijanje Marine Radosavljević. Navodno, ona je angažovala dvojicu muškaraca da organizuju napad, a motiv je bio, kako se spekulisalo, ljubomora, jer je sumnjala da je njen suprug vara s pjevačicom.

Incident je bio izuzetno brutalan, s pjevačicom “Zvezde Granda” zadobila je teške povrede, pri čemu ju je jedan napadač poprskao suzavcem, dok je drugi udario pendrekom i oborio je na pod.

Šest mjeseci kasnije, pevačica je ponovo napadnuta, ovoga puta navodno od strane samog Ivana Topalovića.

U avgustu 2022. godine, Radosavljevića je ispričala za medije da je bila u klubu u VIP loži kada ju je Ivan napao, uz prisustvo njegovih prijatelja koji nisu intervenisali. Rekla je da je odmah pala u nesvjest nakon prvog udarca, ali da ju je Ivan nastavio udarati, prouzrokujući joj teške povrede, uključujući potres mozga i slomljen prst.

Strašne povrede pevačice