Nakon 40 dana od tragičnog događaja u Zemunu, kada je Milan Šuša (39) izgubio život u klasičnoj sačekuši ispred porodične kuće, njegova supruga Nataša Šuša otkriva u razgovoru za beogradske medije da je izjeda neizvjesnost što se ubica i dalje slobodno šeta.

“Starh me je da je osoba koja je naručila ovaj zločin možda čak i u našem domu?! Uhapšene su dvije osobe koje se brane šutnjom, ali nema traga naručiocu. Činjenica da je ubica još uvijek na slobodi muči me, al mi je rečeno da ne brinem. Sigurni su da se osumnjičeni privremeno sklonio i da će uskoro biti priveden. Bit ću mirna tek kada saznam ko je odgovoran za smrt mog Milana i ko je izvršio zločin”, izjavila je Ntaša Šuša za Alo. Ona je istakla da je bila uz svog supruga od prvog dana, čak i dok je bio u zatvoru, i da je nedavno rodila drugo dijete.

“Nije mi još jasno šta se desilo… Lekali smo tatu tako dugo a na kraju je naša sreća trajala samo dva mjeseca i jedan dan… Naš sin svakog dana čeka svog tatu da ga odvede na trening… Kako da objasnim djeci da tate više nema? Ćerka je već odrasla i uvijek se potrese kada na internetu vidi snimke ubistva…” priča Nataša, suzdržavajući se da ne zaplače pred sinom koji se igrao u sboi.

Policija je uhapsila Branka S(34) iz Pančeva, koji se sumnjiči za saučesništvo u ubistvu Šuše i Danijelu Z (30) iz Kruševca, koja se sumnjiči da je pmogla ubicu u bjekstvu.