Biznismen Toni Bijelić, bivši suprug folk dive Dragane Mirković, prošao je kroz značajne životne promjene nakon razvoda. Isprva se povukao sa društvenih mreža, vjerovatno u potrazi za mirom i prilikom da se oporavi daleko od očiju javnosti. Međutim, nije dugo prošlo prije nego što je odlučio da se vrati na društvene mreže, gdje je postao aktivniji nego ikada ranije, koristeći ih kao platformu za izražavanje svojih misli i osjećanja.

Njegove objave na društvenim mrežama mnogi tumače kao pokušaj da isprovocira Draganu, s kojom je proveo 24 godine u braku. Njegova najnovija objava, podjeljena kasno sinoć, dodatno je podstakla te spekulacije. Toni je postavio sliku na kojoj pozira sa svojim kućnim ljubimcem i prijateljem, što je izazvalo burne reakcije među pratiocima. Uz fotografiju je napisao: “Moj dobar prijatelj i moja jedina djevojka,” koristeći emotikone srca da dodatno pojasni kome je sada posvetio svoje srce. U pozadini video snimka koji je priložio, mogla se čuti pjesma njegovog bliskog prijatelja Jašara Ahmedovskog “Ja imam srce za ceo svet”, što je dodatno naglasilo poruku njegove objave.

Od trenutka kada je postalo poznato da su se Toni i Dragana razveli, mediji su bili puni spekulacija o uzrocima njihovog dugogodišnjeg braka. Pojavile su se glasine da je Toni prevario Draganu i da je započeo novi život sa drugom ženom u Opatiji, gdje je, navodno, kupio luksuznu vilu. Međutim, Toni se nedavno oglasio kako bi demantovao ove navode, ističući: “Nisam prevario Draganu! To su izmišljotine!”, rekao je Toni Bijelić. Dodao je i : “Velika je laž da sam ja prevario Draganu, to je čista izmišljotina! Neću dozvoliti da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom.”