Moramo da kažemo kako je Jelena doživjela jako teške trenutke koje je javnost imala prilike da isprati do zadnjeg detalja, jer su mediji oduvijek voljeli da pišu o svim dešavanjima iz njenog života. Jelena je 2019. godine doživjela kako znamo najveću boI, kada je ostala bez svoje majke, Divne, ali pord toga, uporedo je prolazila veliki paka0 zbog navodne afere sa Vranješem.

Ove godine je imala velike nesugIasce sa Duškom, o čemu su pisali svi mediji, a sada prenosimo informaciju da se ona 2005. godine razvela i da je to smatrala jednako teškim peom u njenom životu. Ona je kako znamo bila u porodici Karić, udata za Bojana, a za razv0d krivi njegovog strica BogoIjuba.

Naime, nju su od počka veze sa Karićem zabranili na BK televiziji, zaledili joj album jedan, a dok sjede na ručku kako kaže Jelena na početku svoje ispovijesti, uvijek je morala da sluša njegovog strica kako im je ona ušla u kuću da ništa nije dobro, kako ona rai proiv porodice i slične stvari. U nastavku pročitajte šta je još otkila, po prvi put otvorila dušu o svemu: