Auu, Iuksuz pršti na sve strane: Mile i Marta pokazali rask0šnu kuću u Dominikani: Ogroman bazen, tek da vidite dvorište – 0vo nema niko sa estrade

0
179

Moramo da kažemo kako je Marta Savić svima poznata, ona je pjevačica, ali kako komentarišu široke narodne mase, prepoznatljivija je javnosti po tome što je žena Mileta Kitića. Ona ima manju karijeru od svog supruga. Pisalo se o luksuzu koji oni posjeduju u Srbiji, a sada se za emisiju po imenu “Premijera -Vikend specijal” iz Dominikanske Republike javila Marta i rekla kako je tamo dva mjeseca.

Ona je istakla da su oni u Srbji napravili svoju bazu, mjesto gdje uvijek imaju otvorena vrata i sigurno sve, a ovamo je ona napravila svoju oazu mira, što je jako bitno. Ona kaže da je počela učiti španski i da je riješila sve što se tiče apartmana i smiješataj u kome se nalazi sada i u kome će biti dugo:

Kako vidite iznad teksta tamo joj je prelijepo, pokazala je raskošnu kuću, mnogi ne vjeruju da je došla do toliko novca. Ona tamo radi i odmara kako je sama istakla.

LEAVE A REPLY