“Nakon 10 dana sam ja počeo pjevati, imao sam zakazane svirke, a kaže doktor sedam dana je bitno. Bilo bi dobro i dvadeset dana, ali ja kažem imam zakazano. Kako se osjećaš, pa dobro… Pjevaj”

Pjevač Halid Bešlić je otkrio detalje svog iskustva s operacijom stenta u srcu, naglašavajući važnost podrške svoje supruge tokom oporavka. Osim toga, priznao je i kako kafu u životu nije skuhao, jer takve stvari prepušta ženi.

Iako je operacija bila rutinska, Bešlić je istakao da je važno brzo reagovati na zdravstvene simptome. Nakon operacije, nastavio je sa zakazanim nastupima jer se dobro osjećao, premda su mu doktori preporučili više od sedam dana odmora.

Bešlić je naglasio da je zadovoljan svojim životom i da nije preplavljen strahom od smrti. Smatra da je svako zapisan na svoj način i prihvata budućnost s otvorenošću.

Najveću podršku tokom oporavka pružila mu je supruga Sejda. Ističe da su postali još bliži tokom godina i da je supruga neizmjerno važna u njegovom životu. Osjeća da je zajedno s njom prebrodio mnoge probleme i da njena podrška nezamjenjiva.