Sjećate li se njene izjave “Nesam školovala” Svi ostaIi u š0ku kada su vidjeli kako danas izgleda Đejlana: Tek da čujete čime se bavi, auu (Video)

0
245

Postoje neki klipovi koji su nastali sasvim slučajnoi koji se nikada neće zaboraviti, a danas prenosimo jedan od takvih. Naime, svi znamo kada je ovaj klip 2012. godine bio glavna tema društvenih mreža ,svi su ga dijelili i pisali o ženi koja je istakla kako se nije školovala.

Voditeljica neke televizije je sasvim slučajno kako vidimo u video snimku koji se nalazi iznad teksta naišla na ovu ženu koja je stajala sa mnogo djece, priznala je da ne idu svi u školu, ali kada je čula da je osnovna škola obavezna rekla je da će i ostatak djece upisati u školu. Da li možete prepostaviti kako danas izgleda Đejlana, djevojčica koja je trebala po riječima majke sutra krenuti u školu. Pogledajte ispod teksta koliko je porasla, a tek da čujete šta danas radi:

Ona kako saznajemo putem medija ide stvarno u školu i ostvaruje jako dobre uspjehe.Ljude je zanimalo kako ona izglda i to su najviše komentarisali.

LEAVE A REPLY