Botoks preliva na sve strane – učesnici Zadruge prije i poslije plastičara: 0vo je Brendon, a čekajte da vidite nju, ona je najveći š0k (Foto)

0
356

Kada pomenemo rijaliti programe, moramo da kažemo da je zadnjih godina u centru pažnje Zadruga kao i svi učesnici koji su ušli u ovaj rijaliti program. Jako puno anonimnih ljudi je ušlo u rijaliti i postali su poslije njega svima prepoznatljivi, na malo l0šiji način ,ali kako javne osobe misle, svaka reklama je dobra reklama, pa makar i ona najg0ra.

Danas kako viditep išemo o njihovom izgledu, prvobitno ćemo se pozabaviti jendim rijaliti učesnikom koji je u Zadrugu ušao kao poznat rijaliti igrač Branislav Radonić, koji je poznat kao Brendon ili u zadnje vrijeme kao Brenda, jer voli da se prerušava u žensko:

Kako vidite on je svoj izgled upr0pastio, što komentarišu široke narodne mase. Od ženskih osoba,s vi najviše komentarišu ANu Korač i Maju Marinković koje su promijenile lični opis, one su otiše do tog stadija da vade rebra da bi imale uži struk, pogledajte i sami promjene na njima koje niti jedna od njih dvije ne mogu negirati:

 

LEAVE A REPLY