Moramo biti iskreni i reći da je Anđela Đuričić sudionica reality showa Zadruga, koji je najkomentiraniji ove sezone, a koji je zgrozio sve moguće gledatelje koji jednostavno ne mogu vjerovati što je ova djevojka sebi dopustila, jer ona to čini. ne izgledati kao ona djevojka od prošli put.godine.

Kada se prošle godine prvi put pojavila u reality showu, svi su bili jednostavno oduševljeni njome, kako je uvijek sređena, uredna, a uz sve to svima se najviše svidjelo što ima svoju, koja je imala jasne stavove koje je bez problema iznosila.

Tako je svime navedenim uspjela pridobiti simpatije javnosti, mnogi su je komentirali da je bila uzorna djevojka, dok su roditelji previše ponosni na nju, kao u Herceg Novom, gdje žive, a tamo su je svi poznavali zbog tog malog kvarta. .

Tako je prošle godine, u večeri superfinala, Angelina majka došla kao podrška i rekla da su ponosni na nju, da cijeli grad poznaje njenog oca i da joj se svi javljaju i govore kako su ponosni na nju. Za kraj joj je poručila da blista i prelijepa te da se cijelo vrijeme ponašala korektno.