NIJE JOJ OSTALO JOŠ MNOGO VREMENA Tanja Bošković saopštila tužne reči i svima slomila srce, ćerka je uz nju - supercarobnisvijet.com

NIJE JOJ OSTALO JOŠ MNOGO VREMENA Tanja Bošković saopštila tužne reči i svima slomila srce, ćerka je uz nju

Lana Karaklajić kći je Tanje Bošković, koja je poput svoje majke postala dramska umjetnica, što je oduševilo obožavatelje Tanje Bošković. Tako su neki Lanu počeli uspoređivati ​​s njezinom majkom, što je nekako i očekivano. Iako je Lana Bošković lijepa i talentirana, godinama se raspravlja je li ljepša i talentiranija od svoje majke Tanje Bošković, Lana je nedavno i sama postala majka, a Tanja je svojoj kćeri rekla da ju je savjetovala o temama poput vođenja kuće i majčinstva , a ne na glumi .

Glumica smatra da je nepotrebno miješati se u kćerin profesionalni izbor jer je došlo do značajne promjene u kulturi, a o novom vremenu ne zna puno. Moju generaciju čuvala je ljubav i briga naših kolega i profesora, a više današnja mladež koja je prepuštena neukusu onih koji stvaraju kulturu. U manjini su oni koji rade ono za što ih plaća kultura zajednice. Moja generacija nije imala tehnološku podršku i volio bih da smo imali pristup kvalitetnim podovima, svjetlima i mikrofonima kakve su imala druga kazališta. Mi toga nismo imali, imali smo mačke i štakore u scenama, ali radili smo s velikom ljubavlju. Žao mi je što nismo bili bogatiji u kazališnom smislu, što nismo mogli putovati po svijetu i više se družiti, a današnja omladina ima tu priliku.

Davno sam otišlau mirovinu i još uvijek sam u dobroj poziciji nakon 50 godina rada u ovom poslu. Stojim uspravno, zdravo i relativno normalno i nemam više vremena za pojavljivanje na TV-u, u serijama i filmovima. Nemam više vremena kao drugi i biram način života koji će mi donijeti mir i radost, a čovjek mora razmišljati o zadnjoj stvari, zaključila je na samom kraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *