Nusret Destanović iz Tutina pronađen je mrtav u bunaru nakon trodnevne potrage. Njegovo tijelo pronađeno je u neposrednoj blizini kuće osobe koju se sumnjiči za ubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, mladić je bio žrtva brutalnog premlaćivanja.

Prema rečima njegove rođake, mladića iz Tutina je navodno ubio bivši suprug žene s kojom je povremeno komunicirao. Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, uključujući i jednu devojku, te da su ga trojica muškaraca brutalno pretukla.

Prema izjavama rođake, bivši suprug žene s kojom se Nusret čuo poslao mu je poruku s njenog telefona, pozivajući ga da dođe. Verujući da ga je ona kontaktirala, Nusret je po dogovoru otišao da se sastane s njom, gdje su ga sačekala trojica muškaraca i pretukla.

“Sumnjamo da je bivši suprug žene s kojom se Nusret čuo namjerno organizovao ovaj napad, možda u saradnji sa ženom, ali motiv ostaje nejasan. Takođe, sumnjamo da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo da je bivši suprug te žene prethodno pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom”, izjavila je rođaka ubijenog mladića.

Podsetimo, Nusret je nestao u četvrtak, a njegovo telo je pronađeno danas. Postoje sumnje da je ubica pobegao u Nemačku.

“Pronašli smo ga oko 15 sati u bunaru blizu kuće osobe koja se sumnjiči za ubistvo. Bio je teško pretučen i bačen u bunar. Ubica je navodno pobegao u Nemačku. Niko nije primetio ništa sumnjivo, niti su postojali problemi s Nusretom pre njegovog nestanka, te nije delovalo da nešto krije”, izjavila je rođaka ubijenog mladića iz Tutina.