Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, doživjela je incident ispred popularnog austrijskog kluba gdje je trebala održati svoj nastup!

Kako je saopštio dobro obaviješten izvor prisutan na licu mjesta, koji je bio svjedok ovog incidenta, slovenačka zvijezda je izvedena iz kluba prije nego što je trebalo da stupi na scenu. Razlog za izvođenje iz kluba bila je potreba da porazgovara sa ljudima koji su je čekali kako bi riješili nesuglasice koje su se pojavile ranije.

-Senidah je pravovremeno stigla i smjestila se u bekstejdž. Ništa nije nagovještavalo skandal prije nego što je trebalo početi sa pjevanjem. Oko pola sata prije nastupa, jedan luksuzan automobil s bosanskim tablicama je pristigao ispred ulaza u klub. Jedan član posade iz vozila se uputio ka bekstejdžu i pozvao Senidah da odmah izađe. Ona je poslušala i saopštila ostalima da će se brzo vratiti nakon razgovora. Kada je izašla, taj muškarac ju je nekoliko puta snažno ošamario, izazivajući njenu konfuziju. Urlao je na nju, optužujući je da se pravi pametna i da dobro zna da ima zabranu nastupa. Dok je pokušavala nešto da mu objasni, nije mogla pronaći prave reči. Lik joj je jasno stavio do znanja da je ovo posljednje upozorenje, naredivši joj da odmah obavijesti gazde kluba, koji su takođe bili sa naših prostora, da neće moći nastupiti te večeri, uz upozorenje da joj nije dobro. Senidah je poslušala, a zatim, prestrašena, otišla u svoj auto – naveo je naš izvor, dodajući da je pjevačica nakon nekoliko dana kontaktirala osoblje kluba, vratila im novac unaprijed, i izvinila se zbog problema koji su nastali.