0dvalila se totalno – popularna srpska voditeljica vodila program pijana, nastao muk u studiju – tek kad je 0vo uradila (video) - supercarobnisvijet.com

0dvalila se totalno – popularna srpska voditeljica vodila program pijana, nastao muk u studiju – tek kad je 0vo uradila (video)

Malo ćemo danas da imamo temu o lokalnim voditeljicama koje nekako uvijek budu u centru pažnje, a posebno u zadnje vrijeme je postala popularna i Jovana Jeremić koja je od bivše voditeljice Parova došla do toga da ona radi na PINK televiziji i da vodi Jutarnji program.

Inače je dobila i novi stan u Beogradu na vodi, pa je prešla sa Happy televiziji na Pink televiziji, a sada ima i dva puta veću platu.

Osim nje je popularna i Jovana Joksimović koja je supruga od Željka Joksimovića, a danas ćemo malo da se prisjetimo voditeljice sa hepi televiziji koja je uradila nešto što je bilo zabrinjavajuće.

Pored toga što nema nekih konkretnih dokaza o tome, ipak se vjeruje da je ona bila pod uticajem alk0h0la kada je vodila program, a sumnja se za nju da je uzela samo par čašica da se opusti.

U prilogu ovoga teksta ćete moći da pogledate video u kojem se nalazi i kako je to izgledalo, a onda možete dati svoje iskreno mišljenje da li vi vidite da nešto nije kako treba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *