Lažna zubarka Snežana (48) je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadriljekarstvom i obavljala estetske i stomatološke zahvate. Prema informacijama, Snežana je otvorila svoj salon ljepote “BV Dental Estetic” u stambenoj zgradi u Beogradu na vodi. Ova zgrada ima obezbjeđenje, pa svaki stanar, posjetilac ili klijent mora ostaviti podatke na recepciji i prijaviti razlog dolaska.

Salon se nalazi na 20. spratu zgrade, a posjete su bile dozvoljene samo uz odobrenje Snežane ili njenih kolega. Klijenti su uvijek bili najavljeni, a često su tretmani unaprijed plaćeni. Iako su cijene usluga bile niske i pružane na vaučere, nije bilo jasno kako salon opstaje, s obzirom na ulaganja koja su uložena. Iako nisu primjećene poznate ličnosti koje su dolazile na tretman, često su viđeni u u njenom društvu privatno.

Adil i Snežana Stević

Jedna od prevarenih djevojaka potvrdila je tvrdnje o uplatama unaprijed, navodeći da je za uslugu lažne doktorke unaprijed uplatila 120 eura. Iako im je Snežana S. govorila da koristi najkvalitetnije materijale, djevojka je sumnjala da je zapravo ubrizgala vodu ili fiziološki rastvor, s obzirom da nije primetila nikakve promjene osim crvenila i otoka koji su se vremenom povukli. Kada je saznala da je uhapšena, djevojka se nije iznenadila, te je sada sigurna da je prevarena. Ipak, ističe da su prošle relativno dobro jer ih lažna doktorka nije unakazila.

Snežana Stević

Na saslušanju, lažna doktorka Snežana S. je priznala da je pružala usluge estetske stomatologije i tretmana protiv starenja, ali tvrdi da je završila Medicinski fakultet i da je njen diploma autentična. Međutim, naknadnim provjerama je utvrđeno da je diploma fakulteta bila falsifikovana. Prema optužnici, Snežana S. se sumnjiči da je od 21. novembra 2021. do trenutka hapšenja u svojoj stomatološkoj ordinaciji pružala stomatološke usluge i tretmane protiv starenja, iako je kasnije otkriveno da njena diploma nije bila legitimna.