Dalila i Dejan Dragojević stavili su točku na svoj brak tek nakon nekoliko dana provedenih u reality showu “Zadruga”, kada je Dalila prevarila supruga pred kamerama s Filipom Carom..

Dalilin otac Huso Mujić ogorčen je na kćer zbog ovog postupka, a sada je za Kurir otkrio da je na strani bivšeg zeta te da za Dalilu ne želi ni čuti zbog preljuba .

Prije “Zadruge” Dalila i Dejan živjeli su u kući u bosanskohercegovačkom Gornjem Šepku, gdje su se udomili na zemlji njenog oca. Opremili su ga po najnovijim standardima, kako su htjeli. Stoga se u ovom selu njihova kuća smatra jednom od najluksuznijih. Inače, ovdje su donedavno bili majstori, koji su ostavljali svoja djela.

No, Dalila u njoj više neće moći živjeti, kako je otkrio njezin otac, ova će nekretnina biti prebačena na Dejana.

– I nije se trebala vratiti. Što će se vratiti? Gdje se vratit? Vratiti se s tim Filipom? Ne može on živjeti ovdje, Dejan sada živi ovdje – rekao je Huso.

– Treba mu kuća. Uvijek je dobrodošao i bit će mu prepisan. Prepisat ću mu. S njom je sagradio tu kuću, a kasnije bi s njom trebao raditi što hoće. Prvo ću mu dati, a on kasnije može baciti, zapaliti… Što god hoće s tim. Neću ga izdati, Dekija.