– Imaš od mene tako veliku podršku. Svu sreću ti želim i tebi i tvome djetetu i jaka budi – Kazao je Milošević učesnici Zadruge

voditelj zadruge poceo da place

Milan Milošević doživio je emotivni slom pred kamerama prvi put od kada radi ovaj posao, a sve to zbog Viktorije Mitrović i njene mučne priče i ispovijesti o tome da je bila silovana od strane sveštenika još dok je bila dijete.

Prvo ću morati da te zagrlim, nisi sama u životu. Ja ću samo da kažem da sam ja bio novinar nekoliko godina prije nego sam ušao u rijaliti, a do sada mi nikada u životu nije bilo teže – rekao je Milan.

– Od mene imaš zaista veliku podršku, svu sreću ti želim i tebi i tvome djetetu i budi jaka – kazao joj je Milošević.

– Šta se dogodilo u tvojoj glavi od trenutka kada si podijelila priču, koja je cijeli svijet potresla, pa do sad? – upitao ju je.

– O tome ne razmišljam. Dovoljno mi je pogledati čovjeka. Svako je mogao biti žrtva toga. Moraćemo se svađati u rijalitiju, samo ne bi voljela da me neko povrijedi zbog toga. Nas 50 ovdje gotovo godinu dana živi, normalne su svađe. Ne živiš sam. Ti bih da zamolim, koliko god vas iznervirala, to ne bi bilo lijepo s vaše strane – kazala je Viktorija.

– Da li razumiješ da oni ne shvataju da je imala samo 12 godina? Ja otkako sam sliku vidio nisam mogao zaspati poslije toga. Svaka čast na hrabrosti koju si skupila da to izneseš pred milione ljudi. Zaštićena si ovdje i našla si saosjećanje 100% ljudi – kazao je Milan.

Ja idem na rizik uvijek gdje god da sam. Svjesna sam da nemam puno prijatelja napolju, uglavnom je bila korist, od majke i oca, pa ostalo. Kad uđeš ovdje ti postaješ javna ličnost, drago mi je s jedne strane. Podijelila sam ovo s vama kao s porodicom. Vidjela sam da u vama imam podršku, i da vam nije svejedno, obzirom da smo zajedno svi ovdje – kazala je Mitrovićeva.

voditelj zadruge počeo da plače

voditelj zadruge počeo da plače

voditelj zadruge počeo da plače

snap