Ćerka svirepo ubijen0g Saše K., Tamara K., se obratila putem svog Instagram profila gdje je podijelila slike novca sa nalogom svoje mlađe polusestre, koja se sumnjiči da je bila umješana u planiranje ubistva, posebno u dodavanju lijekova u očevu limunadu.

Na fotografijama su vidljive evro i marke novčanice, a Tamara je ispod njih izrazila sumnju da je motiv ovog strašnog zločina povezan s ljubavnom vezom njene maćehe, kako su ranije izveštavali mediji.

Podsećamo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice kod Doboja, vezan ruku i nogu, s nizom ubodnih rana po tijelu. Postoje indicije da je bio dugotrajna meta svoje supruge i četrnaestogodišnje ćerke, koje su ga, prema sumnjama, trovale lekovima.

Dan prije nego što je ubijen, ćerka (14) je, kako se pretpostavlja, u saradnji s Andreom i Draženom, izmrvila tablete u očevu limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena da ih obaveste, ostavljajući vrata kuće otključana kako bi bez problema ušli.

Po dolasku, prema sumnjama, devojčici su naredili da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi brutalno pretukli, vezali kanapom ruke i noge, a zatim mu lice prekrili sivom selotejp trakom. Nakon toga su ga odvezli u automobilu do šume, gde je zadobio četiri uboda oštrim predmetom u stomaku. Ostavljen je da umre u šumi…

Nedugo nakon pronalaska tela, policija je locirala Dražena i uhapsila ga, a Andrea je uhvaćena u Banjaluci. Maloletna ćerka je takođe privedena dan nakon ubistva, a svima im je određen pritvor.