Ova mama se našla u situaciji da su njoj rekli da ona nosi blizance, a ona je svoju urnebesnu priču podijelila preko društvenih mreža i iznenadila je sve ljude. Njeno ime je Džejd Mur, a ona je otišla na ultrazvuk tokom svoje trudnoće, pa joj je tada tehničarka rekla da čeka blizance.

“Ja sam legla na krevet i tada su me namazali gelom, te radili ultrazvuk, a onda su mi rekli da mi čestitaju jer nosim dvije bebe”, rekla je ona u svojoj priči.

Tada joj je ova djevojka rekla da provjeri ponovo i da je to zapravo nemoguće, pa je vratila uređaj na njen stomak i rekla joj da vidi dvije bebe.

Ona je onda ponovo otišla kod doktorice i uradila je pregled koja je njoj tražila da vidi prethodni snimak i tada se odvalila smijat, a pogledajte video pa ćete vidjeti zašto.

@effyy299 Part 2 as requested by so many. ? #notwinsherehun #fyp #foryourpage #babytalk #ultrasoundsgonewrong #babydiaries #clinicdiaries #hereforyou #fypシ ♬ original sound – JademooreOx

U pitanju je zapravo da je njoj tehničarka gledala u cr1jeva, a da to nije bila druga bebe nego da je bio k0mad fekal1je.