Bekuta skinuIa crninu, pozirala nasmijana - 0vaj muškarac joj vratio osmijeh na lice: Isplivala slika Ane u zagrIjaju 0vog šmekera, auu - supercarobnisvijet.com

Bekuta skinuIa crninu, pozirala nasmijana – 0vaj muškarac joj vratio osmijeh na lice: Isplivala slika Ane u zagrIjaju 0vog šmekera, auu

Kada pomenemo Anu Bekutu, ovih dana mediji prate svaki njen korak, i sve što je vezano za nju, jer se jako tešk0 nosi kako saznajemo s agubitkom svog voljenog Mrke. On je prošle godine 2021. u novembru mjesecu napustio ovaj svijet, ali kako stvari stoje, ona se još oporavlja.

Ljudi su sada uveliko komentarisali fotografiju koju je objavila kako ćete i sami imati prilike da vidite ispod teksta njena kolegica Neda. Pisali su kako je skinula crninu i kako se njoj vratio osmijeh na lice pored Draška, ali sa druge strane, postoje i oni koji togledaju sa pozitivne strane, da je nastavila sa životom i da je polahko počela da se vraća u normalu:

Oni su se kako vidite iz nama nepoznatih razloga okupili, ne znamo ni kada. Jedno je sigurno, Draško je jako duhovit i umije da nasmije ,pa joj je tako vratio zasigurno osmijeh na lice, a fotografija gdje su zagrljeni dokazuje koliko su svi uz Anu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *