0vaj zIočin p0tresao Srbiju, Ieš svog muža držala u stanu gdje su živjeli sa djecom: Za sve postoji jedan razlog objasnila je poIicija (Foto)

0
168

Kako vidimo cijeli svijet se 0krenuo, dešavaju se stvari koje niko ne može opravdati i razumijeti, a danas kako vidite prenosimo priču koja je privukla veliku pažnju. Jasmina je žena koja je sve ovo uradila, a više o tome u detalje je rekao izvor koji je upućen u svaki detalj izgleda. U nastavku prenosimo neke detalje:

Moramo da kažemo kako je poIicija rekla da je sigurno razlog Ijubomora, ali sa druge strane, niko ko je mentaIno stabilan ovo ne bi mogao uraditi.Da li je ona nestabiIna, ili nije? Ovo pitanje može svako sebi postaviti, jer je ona promišljeno da nima mazala tijeIo muža raznim hemikalijama kako bi spriječila širenje l0šeg mirisa  i raspadanje, koje je prirodan proces, naravno.

Oni su ga kako prenosi poIicija pronašli u krevetu gdje ga je ona i ub1la. Ljudi ne mogu da vjeruju da iko to može uraditi, svom suprugu ,ocu djece, još u istom stanu gdje svi žive..

LEAVE A REPLY