Otkako je sinoć odjeknula vijest da je glumica Anđelka Prpić u drugom stanju, sve više intriga izaziva dio o tome tko je otac tog djeteta, odnosno novi partner Anđelke Prpić. Kako su brzo prenijeli domaći mediji, zatrudnjela je s najboljim prijateljem bivšeg supruga i njegovim kumom na vjenčanju na kojem je glumica bila mladenka.

Nedugo nakon Anđelkinog razvoda, s njom je u emotivnu vezu stupio kum njenog bivšeg supruga, iako je i sam bio u vezi više od desetljeća. Navodno je ostavio partnericu, a Anđelka je dobila dijete koje trenutno očekuje.

No, unatoč svim tim informacijama, nije bilo lako doznati točan identitet muškarca koji je sada njezin partner, no jedna slika ga je odala. U pitanju je izvjesni Marko Ž. a prije nego što se upustio u romansu s glumicom, godinama je bio njezin prijatelj dok je ona bila u braku s njegovim kumom. Nije poznato je li simpatija tinjala već tada ili su ljubav koju jedno prema drugome gaje otkrili tek nedavno. No, dijete koje zajedno čekaju dokaz je da ono što se među njima dogodilo nije nimalo neozbiljno.

Slika na kojoj možemo vidjeti kako izgleda dečko Anđelke Prpić i otac djeteta koje čeka na darivanje iz vremena kada je glumica bila u braku. Njezin bivši suprug ne bi se imao pravo ljutiti jer je brak već debelo iza njih, no upitno je hoće li njegov najbolji prijatelj takav i ostati. Marka to navodno trenutno ne zanima, presretan je što će s Angelom dobiti dijete te je o sretnoj vijesti obavijestio cijelu obitelj, iako su se i on i glumica nadali da to neće dospjeti u javnost.