U nastavku ovog teksta ponovno donosimo vijest koja je tužna, a svjedoci smo da nas je u posljednjih nekoliko godina napustio velik broj poznatih osoba, kako iz svijeta umjetnosti tako i iz svijeta sporta. U proteklih nekoliko dana, pa čak i mjesec-dva, stiglo nam je više vijesti koje su pogodile sve ljubitelje nogometa. Nekoliko igrača kao i komentatora sa Svjetskog prvenstva izgubili su živote i tako ostavili veliku tugu iza sebe. U današnjem članku donosimo vam ne baš dobre vijesti, a radi se o tome da je u 49. godini preminuo nogometaš Fabian O’Neill.

Kako prenose mediji, bivši nogometaš Juventusa hitno je prebačen u kliniku u Montevideu zbog komplikacija izazvanih cirozom jetre. Odmah je prebačen na odjel intenzivne njege, gdje su se liječnici danonoćno borili za njegov život, ali ga nažalost nisu uspjeli spasiti.

Fabijan je 2016. i 2020. također bio u teškom stanju zbog istih problema s jetrom i mjehurom. Ipak, tada se uspio oporaviti, no zbog konzumiranja velikih doza alkohola stanje mu se naglo pogoršalo.

Također, jednom prilikom Fabijan je priznao da su ga žene i kocka skupo koštale u životu, a jednom prilikom je izjavio: “Ja sam kriv. Žene su se zaljubile u moju pijanu verziju i onda su me pokušale promijeniti. Nitko me nije mogao promijeniti. Čak su mi ponudili i pomoć psihologa. I moje bivše žene su bogatije od mene”. Napišite nam svoje mišljenje.