Jovana Jeremić, voditeljka koja već duže vrijeme intrigira javnost, voli dijeliti pojedinosti iz svog privatnog života. Ipak, malo se zna o njenom porodičnom životu, što dodatno pojačava interesovanje javnosti.

Jovana Jeremić je uvek pažljivo čuvala privatnost svoje porodice, rijetko otkrivajući detalje o njima javnosti. Međutim, na jednom od svojih Instagram storija, podijelila je fotografiju svog rođenog brata. Taj trenutak je bio poseban, posebno jer je brat bio njen glavni oslonac tokom razvoda od Vojislava Miloševića, s kojim ima kćerku Leu.

U toj delikatnoj fazi, Jovana je naglasila važnost podrške koju je dobila od brata, snahe, Mikija i Milice. Zajedno su se posvećeno brinuli o malenoj Lei, a ti dragocjeni trenuci ostali su trajno urezani u Jovaninom sećanju. Njeno povremeno dijeljenje intimnih trenutaka na društvenim mrežama svjedoči o snažnim i povjerljivim vezama unutar njene porodice.

U jednom trenutku, Jovana je otkrila neobično iskustvo iz svoje mladosti, pričajući o situaciji kada su ona i njen brat bili suočeni sa ozbiljnom opasnošću dok su se zaglavili u vitrini.

“Da je moguće, vjerovatno bi me bacili čak i u septičku jamu, ali ja bih čak i iz takve situacije pronašla način da se izvučem. Kada sam bila mala, zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, gde je bilo vrlo malo vazduha. Počeli smo da se gušimo, imala sam samo pet godina, to je zaista istina. Moj brat Aca takođe je počeo gubiti svijest, iako je bio isto toliko star. Krenuli smo ka tome da izgubimo svijest, i sjećam se da sam bila svjesna da bismo mogli da se ugušimo, da je to bio ključni trenutak”, podijelila je Jovana.