Kojem roditelju 0vo ne bi teško paIo - Kćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića donijela odluku zbog koje oboje n0ćima ne spavaju (Foto) - supercarobnisvijet.com

Kojem roditelju 0vo ne bi teško paIo – Kćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića donijela odluku zbog koje oboje n0ćima ne spavaju (Foto)

Poznato je da je Saša Popović u braku sa Suzanom Jovanović i sa njom ima kćerku Aleksandru koja inače ne voli baš da se eksponira u medijima i u javnosti. Inače sa njima živi i Suzanin sin iz prvog braka na kojeg Saša Popović uvijek gleda kao na svog rođenog sina.

Njih su paprazzi ovih dana uhvatili u vrijeme šopinga u jednom beogradskom tržnom centru, pa su tada svi vidjeli da je Aleksandra promijenila boju svoje kose u crveno.

Očigledno je bilo da su svo troje bili opušteni skroz tokom kupovine i da su oni bili obučeni u trenerke, te su se ponašali skroz normalno, a malo ko ih je uspio prepoznati.

Mnogi su ljudi komentarisali kako im se dopada ovaj izgled od Aleksandre, dok nije poznato da li su njeni roditelji zadovoljni sa ovom njenom drastičnom promjenom. Sada nam i vi recite šta mislite o ovome i da li vam se sviđa njena promjena?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *