Poznati pjevač Marinko Rokvić se nalazi u teškom zdravstvenom stanju, on se već neko vrijeme bori sa bakterijom koja mu je organizam napala. Marinko se loše osjeća, navodno jako teško priča a i otkazao je sve nastupe do daljnjeg, odnosno dok se ne izliječi.

Dodatno je situaciju pogoršala i činjenica da je Marinko operisao cistu prošle godine, a i koronu je dobio. Sve ga je to skupa dosta iscrpilo i on se sada teško nosi s novim zdravstvenim problemom.

Marinko je rekao da je zdravstveno veoma loše, i požalio se da već mjesecima vodi bitku s bakterijom, kao i da je zbog zdravstvenog stanja odbio brojne nastupe.

marinko rokvić teško bolestan

– Dobio sam mnoge pozive za nastup, no morao sam odbiti sve zbog problema zdravstene prirode. Uz mene su moja supruga i sinovi. Sada nisam u stanju da puno pričam, a i jedva govorim, čujete. Pozovite me kad prođe sve ovo molim vas, nešto sam stavio u usta i ne mogu više pričati. Mora se sačekati da prođe ovo, pa da se lijepo ispričamo, izvinjavam se.

marinko rokvić teško bolestan

– Biće on dobro – rekao je Nikola, ne želeći da produbljuje temu o očevom zdravstvenom stanju, koje je i dalje neizvjesno.

Marinko je inače prošle godine koronu preležao a nakon toga operisao cistu. Inače, Marinko prošle godine preležao koronu, a nakon toga operisao cistu. Marinko je nakon intervencije izjavio za medije da se osjeća dobro, te da o njemu brine njegova supruga.

marinko rokvić teško bolestan

– U procesu sam oporavka, dobro sam. Bit ću opet onaj stari do proljeća, vratit ću se u formu. Treba vremena za to, ali ne treniram fudbal. Znam da se ne bi trebao previše naprezati, ne treba mi ljekar to da mi kaže, jasno je, pazim se. Slavica, moja supruga se baš uplašila, ali dobro je sada, prošlo je. Ona me njeguje lijepo, pazi na mene i ugađa mi. Obzirom da sam koronu preležao trebao bih da sam malo opušteniji, ali ja se i dalje pazim. Ni sa kim se ne viđam, svima fali to druženje. Ponekad odem na ručak sa drugarima, ali valjda će ovo uskoro da prođe – tada je Marinko ispričao.

marinko rokvić teško bolestan

marink rokvić teško bolestan