Bivša popularna hrvatska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos opet privlači medijsku pažnju svojim nedavnim izjavama o Nikolini Ristojević, istaknuvši turbulentan odnos i brak s Josipom Radeljkom, koji je na kraju rezultirao razvodom.

Nedavno je Vlatka iznijela niz kritika na račun Lepe Brene nakon što je primijetila razmjenu poruka između Brene i Borni Rajić, dizajnerice i bivše supruge Luka Rajića. Osim toga, komentirala je fotografije Lepa Brene, dodatno stvarajući napetosti. U isto vrijeme, Borna Rajić i Viktor Ristović sukobili su se zbog situacije s Nikolinom Ristović, izmjenjujući oštre riječi. Svoje misli o Breni odlučila je podijeliti putem objave na svom Instagram profilu.

Vlatka je podijelila svoje misli o Breni putem objave na svom Instagram profilu, izjavljujući: “Ma, kakvo seljaštvo! Ne pomaže u lovu. Pa, što je s najlonkama?! To je užas.” Nakon što je Borna pokušala braniti Brenu, Vlatka je oštro kritizirala Lepe Brenu, optužujući je da se odrekla naroda, obitelji i promijenila vjeru, dodajući: “Sve super. Ne sviđa mi se kao čovjek. Ali volim tebe i puna si energije.” Nakon objave ove prepiske, ni ljubav između Vlatke i Borne nije dugo potrajala.