Jana ima 23 godine i platu koji mnogi mogu da sanjaju: Po zanimanju je Ijubavnica i to od 0voga svjetskog vIadara (Foto) - supercarobnisvijet.com

Jana ima 23 godine i platu koji mnogi mogu da sanjaju: Po zanimanju je Ijubavnica i to od 0voga svjetskog vIadara (Foto)

Manekenka Jana Orfeva nosi nadimak najplaćenije ljubavn1ce na svijetu, a kako to pišu mediji, ona je saudijskim princem u vezi koji njoj svakog dana na bankovni račun uplaćuje 4700 eura.

Ta njihova veza inače traje preko dvije godine, a osim toga joj on daje poklone kao što su auta i nakit, te razna putovanja na neke veoma skupe destinacije ili razne skupocjene stvari.

Kako je to ona i sama priznala, tokom veze sa njim je kupila dva stana i jedan se nalazi u Kijevu, a drugi u Moskvi, dok su mnogi ljudi rekli kako je ona najljepša osoba koju znaju.

Ona voli da putuje posebno, dok joj se nekada na tim putovanjima zna pridružiti princ koji bude posebno galantan što se tiče poklona. Skoro je rekla da je dobila poklon od princa i da je u pitanju prsten čija je vrijednost inače 200 hiljada eura. Preko društvenih mreža ona ima mnogo pratioca i čak skoro 200 hiljada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *