Pjevač Marinko Rokvić u teškom je zdravstvenom stanju, a već neko vrijeme bori se s bakterijama koje su mu napale tijelo. Rokvić je navodno bolestan, jedva priča, a otkazao je sve nastupe dok se ne oporavi.

Situaciju dodatno otežava činjenica da je Marinko krajem prošle godine operirao cistu, a potom je dobio virozu. Sve ga je to potpuno iscrpilo, a bori se s novim zdravstvenim problemom. Marinko je rekao da mu je zdravlje jako loše te se požalio da se mjesecima bori protiv bakterija, kao i da je odbio brojne nastupe zbog zdravstvenog stanja.

– Mnogi su me zvali da idem nastupiti, ali sam zbog zdravstvenih razloga sve morao odbiti. Uz mene je supruga, sinovi također. Ne mogu sada govoriti, jedva govorim, čuješ. Ako me možeš nazvati dok se sve ovo završi, molim te. Stavim nešto u usta i ne mogu više govoriti. Moramo pričekati da ovo prođe, pa kad se oporavim, razgovarajmo lijepo, oprosti.

– Bit će dobro – rekao je Nikola, ne želeći produbljivati ​​još uvijek neizvjesnu temu o očevom zdravlju.

Inače, Marinko je prošle godine obolio od covid virusa, a nakon toga je operirao cistu. Marinko je nakon intervencije medijima rekao da se osjeća dobro te da se žena brine o njemu.

– Oporavljam se, dobro sam. Do proljeća ću opet biti onaj stari, u formi. Za to je potrebno vrijeme, ali ja ne treniram nogomet. Znam da ne treba imati teže fizičke napore, ne moraju me liječnici savjetovati, pazim. Moja supruga Slavica se jako uplašila, ali dobro, sve je prošlo. Lijepo me njeguje i brine o meni, ugađa mi. Budući da sam ležao na tjemenu, trebao bih biti malo opušteniji, ali ipak sam oprezan. Ne vidim nikoga, svima nedostaje to društvo. Ponekad odem na ručak s prijateljima, ali ovo će valjda uskoro proći – rekao je tada.