Bivšoj zadrugarki muškarac nudio 100.000 eura za jednu n0ć sa njim: Otkrila sve o neprist0jnim ponudama, a evo šta radi u toj situaciji - supercarobnisvijet.com

Bivšoj zadrugarki muškarac nudio 100.000 eura za jednu n0ć sa njim: Otkrila sve o neprist0jnim ponudama, a evo šta radi u toj situaciji

Anja Todorović koja je inače bivša zadrugarka je otkrila sve o nepristojnim ponudama koje je ona dobila od jednog čovjeka. Osim toga je i spomenula svoje iskustvo i da li bi se ona nekada vratila u rijaliti, što je medije najviše zanimalo.

“Ja imam tako malo slobodnije slike i nije ni čudo da sam dobijala neke neprist0jne ponude. Meni su razne poruke stizale, a te poruke odmah idu na blok. Također je bio jedan čovjek koji je meni p0nudio 100 hiljada eura da pr0vedem n0ć sa njim, a tada sam ja bila skroz zgrožena”, rekla je Anja.

“Nekada bi se vratila u rijaliti možda, a ove godine ne, ali ipak neću da ostavljam to kao opciju koju više nikada ne bi ponovila. Voljela bi se najviše vratiti kao voditeljka, a kao učesnik manje više. Sada se u rijalitiju dešava svašta i neke stvari su mi pravi cirkus”, dodala je ona za kraj svoga razgovora sa medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.