Danijela Vestbruk, bivša učesnica VIP Velikog Brata i glumica, vodila je turbulentan život koji je doveo do brojnih problema. Bila je u centru pažnje svjetske javnosti zbog svoji estetskih zahvata i čudnog ponašanja na plaži, često je paparaci uhvate golu na plaži dok se očajnički trudi da privuče pažnju.

 

Javno je priznala da je imala problema sa drogom dugi niz godina, čak i dok je bila trudna, što je dovelo do deformacije njenog lica. Nakon konzumacije droge, dobila je septum, te se odlučila podvrgnuti estetskoj operaciji u Turskoj radi rekonstrukcije lica. Međutim, operacija je završila kao pravi pakao. Plastični hirurg nije koristio anesteziju pri zahvatu i čak ju je fizički napao kada je molila da prestane zbog nesnosnih bolova. Hirurg je nastavio agresivno i nepravedno, unoseći metalne šipke u njen obraz bez njenog odobrenja,a zatim ju je fizički zlostavljao. Iako je asistentkinja klinike pomogla u uklanjanju šipki, Danijela je proša kroz jezivu traumu.

Pored problema s drogom i estetskim operacijama, Danijela je pretrpjela i druge teške događaje. Bila je žrtva silovanja tokom 48 sati zbog dugovanja novca, što je predstavljalo još jednu traumu u njenom životu. Navodno je potrošila veliku sumu novca na nedozvoljene supstance.

Njena priča o borbi sa drogom, lošim iskustvom s estetskim operacijama i traumatičnim događajima poput silovanja ilustruje teškoće s kojima se suočavaju neki ljudi u životu.