Oženio sam sam0hranu majku predivne djevojčice od 4 godine: Bivši muž joj je aIk0h0Iičar, svašta joj je radio dok su bili u braku, nisam žeIio da p0vrijedim njeno dijete, ali desiIo se.. - supercarobnisvijet.com

Oženio sam sam0hranu majku predivne djevojčice od 4 godine: Bivši muž joj je aIk0h0Iičar, svašta joj je radio dok su bili u braku, nisam žeIio da p0vrijedim njeno dijete, ali desiIo se..

Danas prenosimo ispovijest koja je privukla veliku pažnju, jer kako kažu, ovaj čovjek zaslužuje svu ljubav svijeta, a ova žena je u strahu i njima je potrebna pomož stučnjaka da svoju ljubav održe. On je napisao da je oduvijek želio imati porodicu ali nije mogao naći onu pravu da joj sve pruži, poslije nekog vremena se pojavila ona u njegovom životu, ali je imala djevojčicu od 4 godine,što mu kako piše nije smetalo ni najmanje.

Oni su počeli da se zabavljaju pričala mu je o sebi i između ostalog nakon mjeseci i mjeseci priče je rekla da se boji života s muškarcem i da je imala l0š brak, da je bivši muž tu’kao da je pio puno, bio je aIkoholičar, a onda joj je on pružio svu sigurnost.

Međutim, dok je pravio čaj i ručak, slučajno se okrenuo i mala djevojčica je bila tu i on je na nju prosuo vružu vodu, majka se prepala i odmah sa njom otišla. Ona se boji da je neko ne p0vrijedi, ali on kaže da mu to nije namjera ni u snu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *