Severina je održala svoj prvi koncert u 2024, godini na Jahorini, a počela je emotivnim govorom u kojem je podijelila svoju borbu za skrbništvo nad sinom. Posebno dirljiv trenutak bio je izvedba njene pjesme “Rođeno moje”, tijekom koje su joj oči bile ispunjene suzama,a publika je nastavila pjesmu umjesto nje, Snimka tog trenutka podijeljena je na društvenim mrežama i predana je oko 4 milijuna puta.

Pjesmu “Rođeno moje” Severina je objavila 2019. godine i posvetila ju je svom sinu. Na koncertu u Areni Zagreb iste godine, dok ju je izvodila, nije mogla suzdržati suze jer se koncert održao nedugo nakon što joj je prvi put oduzeto skrbništvo nad sinom, te je sud odlučio da sin mora živjeti s ocem Milanom Popovićem.

https://www.instagram.com/reel/C2nPMNFMPxI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2923a0b3-d51d-4844-af10-6aedad202ef3

Prije samog koncerta, Severina je održala govor u kojem je progovorila o novom preokretu u svojoj borbi za skrbništvo nad sinom.

Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala msa se obući, našminkati, napraviti frizuru i doći ovdje. Prije svega, želim se pokloniti svim malim i nemoćnim ženama koje su mi dale snage… – rekla je Severina. Također je izrazila zahvalnost muškarcima, posebno kolegama sa estrade, te svim muškarcima koji su se suočili s nemoći i nasiljem.