Saša Popović, bivši vlasnik Grand produkcije, nedavno je otkrio jednu zanimljivu anegdotu o svom prvom susretu s pjevačicom Anom Nikolić, koja je kasnije postala poznata u muzičkoj industriji.

To se dogodilo 2000. ili 2001. godine kada je Grand otvorio deset albuma odjednom. Popović je došao u studio i primjetio da Aleksandar Milić Mili radi s nekom pjevačicom koju nikada nije vidio. Iznenađen, upitao je: “Ko je ova pjevačica ovdje?”. Tada je Ana Nikolić izašla iz kabine, a Popović je reagovao neprijateljski, rekavši joj da izađe napolje i pitajući je ko je ona uopšte. Ona mu je odgovorila da će jednog dana biti popularna, na što joj je Popović rekao da nikada neće postati poznata i da napusti studio.

Godinu dana kasnije, Ana nikolić je postala poznata, a Popović ju je pozvao u Grand šou. Tokom njihovog susreta, Ana mu je podsjetila na njihov prvi sastanak i njegove riječi da nikada neće postati popularna.

Ova anegdota pokazuje kako su neki ljudi, poput Ane Nikolić, uporni u ostvarivanju svojih snova i kako se situacije u životu mogu dramatično promijeniti s vremenom.