Indira Radić, iskusna pjevačica sa dve decenije na estradi, ostala je upamćena po svom pokušaju pjevanja na francuskom jeziku prije desetak godina.

Posljednjih godina, ova velika zvijezda narodne muzike malo je zapostavila svoj fizički izgled, što je izazvalo pitanja mnogih. Sada je očigledno da bi Indira trebala da obrati pažnju na svoj režim ishrane. Dijelimo video snimak sa njenog nastupa gde je jasno vidljivo da ima preko 100 kilograma, te je sada krajnje vrijeme da se posveti zdravijem načinu života kako ne bi ugrozila svoje zdravlje.

Pogledajte video koji se već neko vreme dijeli društvenim mrežama. Svakako, savjetujemo Indiri zdravu ishranu i redovno vježbanje. Osjećaće se bolje svaki put kada se pogleda u ogledalo, a to će pozitivno uticati na njeno opšte zdravlje. Kao što kažu, u zdravom tijelu je zdrav duh. Pozdravljamo vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @srbija_showbizz

Indira Radić, rođena 14. jula 1966. godine u Banja Luci, Jugoslavija (danas Bosna i Hercegovina), je popularna srpska pjevačica narodne muzike. Njen muzički put započeo je u bendu “Zodiac” devedesetih godina, nakon čega je ostvarila značajan uspjeh kao solo izvođač. Njena karijera obuhvata više od dvije decenije, tokom kojih je snimila mnogo hitova. Indira je poznata po snažnom vokalu i emotivnim izvođenjima. Iako je imala nekoliko izazova u ličnom životu, ostala je istaknuta figura na domaćoj estradi.