Većina javnosti smatra da je pomirenje između Meline i Harisa nakon svih njihovih sukoba gotovo nemoguće. Javni incidenti koji su se nizali doveli su do intervencija policije, a detalji njihovog porodičnog života postali su predmet široke rasprave. Za mnoge bi samo čudo moglo ponovo spojiti ove zaraćene strane i dovesti ih do tačke da zaborave prošle nedaće te se ponovo prisjete lijepih trenutaka iz njihovog braka.

Astrolozi imaju optimističniji pogled na situaciju. S obzirom na Harisov horoskopski znak – Vagu, rođenu 26. septembra, smatraju da će tokom ljetnih mjeseci doživjeti pozitivne promjene u planetarnom rasporedu. Osjećaće se vitalnije i energičnije, a negativne emocije mogu splasnuti, iako će se suočiti s izazovima ljubomore, posebno zbog tračeva. Iako će sukobi s emotivnom partnerkom biti naglašeniji, uskoro će doći do perioda olakšanja, gdje će ljubav prevladati.

Analizirajući njihove horoskope, postoji mogučnost pomirenja između Meline i Harisa. Melina, rođena kao škorpija 16. novembra, suočava se s intenzivnim sukobima tokom proljeća i ljeta. Predviđa se vruće-hladni odnos s emotivnim parnerom tokom septembra, ali od oktobra do kraja godine vide se naznake povratka na staro, što bi moglo ukazivati na mogući povratak Harisa.

Ipak, kako će se stvari stvarno odvijati i da li će doći do pomirenja ili će svako krenuti svojim putem, ostaje da se vidi. Vrijeme će otkriti ishod njihovih sukoba i da li će uspjeti prevladati razlike te ponovo pronaći zajednički put.