0vaj skandaI beogradski matičari će pamtiti zauvijek: Sve je bilo spremno za vjenčanje, a onda je mladin drug donio neki papir i dao njenoj mami (Foto) - supercarobnisvijet.com

0vaj skandaI beogradski matičari će pamtiti zauvijek: Sve je bilo spremno za vjenčanje, a onda je mladin drug donio neki papir i dao njenoj mami (Foto)

Milena S i Rade M su matičari koji su otkrili da će jedno vjenčanje zauvijek pamtiti. Milena je rekla da je trebala da vjenča mladence i da je odjednom krenulo neko komešanje i da je nekako nastao neprijatan ugođaj.

Majka od mlade je pozvala mladoženju sa strane, te je ona mahala sa nekim papirom oko njega, a ona je u rukama imala vjenčani list gdje je pisalo da je mladoženja već u braku, a da je taj brak sklopljen u inostranstvu.

Majka je tada govorila mladoj cijelo vrijeme kako je znala kakav je on i da joj je rekla da se ne udaje za njega, a mlada je tada ostala smirena bez ikakve reakcije.

Tada su se svatovi razišli, a ona je otišla pod ruku sa svojim nesuđenim mužem, dok je Rade rekao da je čuo kako su se oni poslije ipak vjenčali, a da se to dogodilo u Njemačkoj poslije par godina kada su se sreli zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *