NIKAD BRUTALNIJI SE*S FILIPA I ALEKSANDRE Dokrajčio je jačinom vrele akcije, Nikolićeva ZAJECALA, on nemilosrdno nastavljao! (VIDEO)

0
1863

Na samom početku novog radnog tjedna pišemo o najgledanijem reality programu u cijeloj našoj regiji, a to je naravno reality show Zadruga. Kako se polako približava kraju, sve je evidentnije da će kako se Nova godina bude približavala, u naselju će biti sve vatrenije. Za to će se svakako pobrinuti redatelj Željko Mitrović, koji je zajedno sa suprugom Milicom obećao bombu u Zadruzi.

Da li su razmišljali o povratku Kristijana Golubovića u Zadrugu ili će doći još neki učesnik, ostaje da se vidi. Definitivno, kako je Filip Car ušao u zadnja tri tjedna nije nimalo dosadno, a cijeli prošli tjedan obilježila je njegova svađa s Aleksom Nikolićem, a nakon toga, kada je vidio da ga ona neće pustiti, ponovno se bacio na Maju Marinkvoić, koja također nije popuštala, pa je ostalo u neoguljenom grožđu.

Nakon toga se iste noći uvukao u krevet Milice Veselinović, a dobro je znao da tu uvijek ima prolaza i da za njega nikada neće biti zime. No, poznavajući Filipa Cara, tu nije bio kraj jer se on jučer poslijepodne ponovno motao oko Alex, a nakon toga su završili u izolaciji gdje su nastavili svađu.

Jako mu je zamjerila što se opet mota oko Maje Marinković, a on se odglumio tako da je u tom trenutku bio pijan i nije znao što zapravo radi. Vrlo brzo mu je povjerovala te su odmah završili ispod pokrivača. Evo kako je to sve izgledalo.

LEAVE A REPLY