DARKO LAZIĆ je nekada težio čak 169 kg, izgubio je preko 90kg, rekao je i sam kako je nekada jedva hodao, disao, umori se brzo, a sad je zadovoljan svojim izgledom konačno.

 

– Volim jesti i nemam granica. Ljudi se krste kad vide koliko mogu pojesti.U McDonaldsu sam pojeo dva Big Mac-a, tri, četiri cheeseburgera, pomfrit, Coca-Colu i definitivno nešto slatko. Ustao sam iz kreveta da popijem sok i jedem slatkiše. Čak sam stavila čokoladu pokraj kreveta da moram jesti kad sam se probudila usred noći. Bilo je zastrašujuće – rekao je Darko i rekao kako se na operaciju smanjenja želuca odlučio kad je shvatio da mu je zdravlje ozbiljno ugroženo.

– U godinu i pol dana smršavio sam 88 kilograma, polovica mi je doslovno otišla. Čak mi se i stopalo smanjilo, nosio sam cipele broj 43 koje su mi sada postale velike.

Darko dodaje kako je sada, kada ima 74 kilograma, zadovoljan svojim izgledom.

– Ovo je moja prava težina, ona koju želim imati. Neću više smršavjeti, samo ću ga održavati. A činjenica da se nekim ljudima to ne sviđa, ja tu ne mogu ništa učiniti. I sami znate da je svijetu nemoguće ugoditi. Znali su me pitati zašto sam tako debeo, a sad kad sam smršavio ni to ne vrijedi. Ne obraćam pažnju na te priče, važno mi je kako se osjećam, i super sam!

– Nisam se odrekao slatkiša, sokova ili grickalica, mogu samo pojesti i gledam da je manje u količini. Jedem i smršavim. Pa koji je bolji način od toga, niko sretniji od mene!

A ovo je jelovnik Darka Lazića, pogledajte sad i sami:

Doručak: dva jaja na oko, slanina, dvopek
RUČAK: komad bijelog mesa, zelena salata uz to
VEČERA: Tuna salata