Ekskluzivno, prvi put nakon deset godina medijske izolacije, Dunja Ilić se otvara u emisiji “Nije sve tako crno”, koju vodi Jovana Matić Đokić, otkrivajući sve nijanse svog života.

Tokom decenije pauze, prošla je kroz mnogo toga – borbu sa alkoholom, gubitak najbližih, i burnu ljubavnu prošlost. Promenila je vjeru, ime, gradove i države, ali se sada vraća, rešena da stane na put svim nagađanjima. Sve o svojim turbulentnim iskustvima Dunja otkriva za Kurir.

Prvi gutljaj alkohola uzela je sa samo 13 godina, a već dve godine kasnije našla se zarobljena u opasnom poroku. Za Kurir je otkrila ključni trenutak koji je bio prekretnica – kada je završila na ulicama Napulja. Prodala je sve što je imala, uključujući i svoj pasoš. Nakon dva dana provedena na ulici, odlučila je potražiti pomoć u policiji. Nisu je kaznili, već su pozvali roditelje da je odvedu nazad u Srbiju, pošto nije imala dokumenta. Shvatila je da je postala beskućnik i dosegla dno, ali je taj trenutak bio prekretnica jer je shvatila da mora potražiti pomoć kako bi se izvukla iz začaranog kruga.