Pjevačica Aleksandra Prijović završava večeras seriju od pet koncerata u Osijeku, 18. februara, gde je ostvarila značajan finansijski uspjeh. Prema izvještajima medija, za samo pet nastupa u Hrvatskoj, Aleksandra je uspjela da zaradi impozantnih pola miliona eura.

No, naglašava se da bi Aleksandra Prijović mogla da ostvari još veći prihod da nije investirala značajan iznos u kostime, scenu i koreografiju.

-Potencijalno bi Aleksandra Prijović mogla da ostvari prihod od čak milion eura da nije direktno uložila polovinu te sume u produkciju, ozvučenje, osvjetljenje… Više od 50.000 eura samo je izdvojila za stilista, odevne kombinacije i tim koji se brine o njenom scenskom izgledu! Ona je posvećena profesionalna umetnica koja ne štedi sredstva kako bi sve bilo besprijekorno, a njen krajnji cilj je da publika ode s njenog koncerta s osjećajem zadovoljstva. Zbog ovakvog pristupa, trenutno je najcjenjenija, najuspješnija i najbolje plaćena srpska pjevačica – izjavio je pouzdani izvor.

Iako su mnogi predlagali da bi trebala smanjiti troškove, angažovati jeftiniju produkciju, koristiti skromniju opremu ili ne trošiti na kostime vrijedne 10.000 eura, Aleksandra nije bila otvorena za razmatranje takvih sugestija. Svjesna činjenice da trenutno ostvaruje svoj najveći san, koji se možda neće ponoviti, namjerava da iza njenih koncerata ostanu video-snimci kao svjedočanstvo ne samo o njenom uspjehu, već i o jednom posebnom periodu – izjavio je izvor za medije.

VIŠE ČITAJTE OVDJE !