Naša istaknuta muzička zvijezda, Dragana Mirković, nedavno je priredila drugi koncert u beogradskoj Areni.

Dragana je ovu posebnu priliku posvetila činjenici da već četiri decenije izuzetno uspješno gradi svoju karijeru na estradi, obilježavajući impresivnih 40 godina u muzičkoj industriji. Svi prihodi od ovog koncerta namijenjeni su humanitarnim svrhama.

Tokom svoje izvedbe, Dragana je često mijenjala stajlinge i scenografiju, pružajući publici vizuelno i zvučno raznolik doživljaj. Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su ovom izuzetnom događaju, uživajući u muzičkom spektaklu koji je Dragana priredila.

Posebno iznenađenje večeri bila je poznata pjevačica Mira Škorić, koja je izvela pjesmu “Ne računaj na mene”.

Dragana Mirković, rođena 18. januara 1968. godine u Kasidolu, SFR Jugoslavija (sada Srbija), je istaknuta srpska pop i folk pjevačica. Počela je svoju muzičku karijeru kao tinejdžerka, a prvi put je privukla pažnju javnosti pobjedom na festivalu “Zvezde Granda” 1984. godine.

Nakon uspjeha na festivalu, Dragana je ubrzo postala jedna od najcjenjenijih i najvoljenijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni. Njena bogata karijera obuhvata više od četiri decenije, tokom kojih je snimila brojne albume, singlove i hitove. Neki od njenih najpoznatijih hitova uključuju pjesme poput “Umirem majko”, “Život moj”, “Milo moje”, i mnoge druge.

Dragana Mirković je takođe ostvarila značajan uspjeh van granica Srbije, stvarajući fanove širom regiona bivše Jugoslavije, kao i međunarodno. Nastupala je na mnogim koncertima i festivalima širom svijeta, gradeći reputaciju jedne od najvećih muzičkih zvijezda sa ovih prostora.

Osim po muzičkom radu, Dragana je poznata i po humanitarnom angažmanu. Sa suprugom, fudbalerom i biznismenom Tonijem Bjelićem, ima dvoje djece – sina Marka i kćerku Manuelu. Njihova porodična sreća često je tema interesovanja javnosti, a Dragana Mirković i dalje ostaje ikona na muzičkoj sceni, predstavljajući spoj dugoviječne karijere i posvećenosti porodici.

VIŠE ČITAJTE OVDJE !