Moramo reći da kada je riječ o naseljima u Šimanovcima nikad nije dosadno, jer se uvijek nešto događa. Jednostavno je jako teško uhvatiti barem jedan trenutak kada svi ukućani spavaju, pa je uvijek više nego realna mogućnost da se nešto događa u bijeloj kući. Tako ponekad Miljana Kulić ili Lepi Mića imaju tremu ili jednostavno imamo akciju ispod nekog od pokrivača bez koje ne može proći ni jedan dan.

No, kada svi zadrugari uđu unutra, slažu se prema ugovoru koji potpisuju da više nemaju dodira sa stvarnim svijetom, a sve što se događa vani jednostavno nemaju pojma da se išta dogodilo. No, to je samo informacija za javnost jer je vrlo teško očekivati ​​da najveće zvijezde nemaju neki skriveni ugovor, pa kad ih kamere ne uhvate, jednostavno odu na skriveno mjesto i mobitelom pretražuju društvene mreže uređaja.

Zadrugari su u petak dobili informaciju da je preminuo legendarni nogometaš i trener Siniša Mihajlović, što je pogodilo mnoge sudionike realityja. Ali, imamo situaciju da pojedini zadrugari, poput Alexa, uopće nisu znali tko je, dok su drugi mislili da je političar. Alex i Filip poprilično su raspravljali na zadanu temu: “Mislim da sutra uopće neće biti nominacije ili emisije.” – rekao je Filip. – Bit će, što? – rekla je Alex. “Zbog smrti Siniše Mihajlovića mislim da će to biti dan žalosti” – odgovorio je Car. “Tko je to? Ne znam o kome se radi – rekla je Nikolićeva, što je šokiralo Cara. “Je li moguće?” – On je rekao. „Kažem ti majke mi. Je li to neki političar? – odgovorila mu je Alex na što se Filip prekrstio. “Pjevač. Nogometaš, je bo t, legenda srpskog fudbala” – rekao je Car.