Manekenka Pejdž Britiš uložila je neverovatnih 80.000 funti u transformaciju svog izgleda, s posebnim fokusom na ugradnju implanta nakon 14 operacija. Veliki deo te sume, oko 40.000 funti, potrošila je na operaciju grudi. Iako tvrdi da ne žali zbog odluke, suočava se s izazovima pronalaženja odgovarajućeg kupaćeg kostima zbog svojih izraženih oblina.

Pejdž, starosti 28 godina, voli svoje grudi, iako priznaje da joj uzrokuju bolove u leđima. Ona tvrdi da privlači pažnju drugih žena, ali ne dozvoljava negativnim komentarima da utiču na nju. Na društvenim mrežama, deli svoje iskustvo s pratiocima, ističući izazove s kojima se suočava prilikom kupovine kupaćih kostima, naročito zbog razlike u veličini između gornjeg i donjeg dela.

U jednom od svojih postova, Pejdž je podelila fotografiju u bikiniju i izrazila frustraciju zbog problema s pronalaskom odgovarajućeg kupaćeg kostima. Njene objave često dobijaju pozitivne reakcije od pratioca, sa na stotine hiljada lajkova.

Pejdž se suočava s kritikama i negativnim komentarima na društvenim mrežama, ali tvrdi da je to deo javnog izražavanja. Nije sklonija da se oblači izazovno, ali kaže da ne može izbeći osuđujuće poglede i komentare. Unatoč bolovima u leđima, smatra da su njene velike grudi vredne toga.

https://www.instagram.com/paigebritish_xoxo_/p/CllxnSRt_Ak/?img_index=1