Mladić kupio kuću ne sluteći šta ga u njoj čeka: U podrumu zatekao strah0tu, h0r0r, odmah pozvao poIiciju, a kad su stigli imali su šta i vidjeti - supercarobnisvijet.com

Mladić kupio kuću ne sluteći šta ga u njoj čeka: U podrumu zatekao strah0tu, h0r0r, odmah pozvao poIiciju, a kad su stigli imali su šta i vidjeti

Moramo da kažemo kako je ovaj mladić postao svima poznat ,jer se vijest o njemu danima dijelila. On je donio odluku da u mjestu po imenu Varaždin kupi kuću, a vlasnik godinama nije boravio u njoj, samo je izgradio, obnovio i odlučio prodati.

Kada je mladić kupio kuću, naravno da je krenuo proces renoviranja, nije se nadao da se u podrumu može kriti ovakvo nešto. Kada je došao do podruzma, zatekao ga je h0r0r, previše 0ru’žja, a on je pozvao p0Iiciju, i oni su pohvalili njegov postupak. PoIicija je slikala skoro sve što se nalazilo i pohvalila mladića, pa je njegov primjer iskoristila kao apeI na građane da urade isto ukoliko imaju i oni to, ili ukoliko poznaju nekog ko posjeduje 0ruž’je:

Iznad teksta vidite jedan mali dio toga što je pronašao, a vlasnik je rekao kako za to nije ni znao, i kako bi vjerovatno sve to uzeo ,da je znao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *