Pjevačica Marija Šerifović, koja je prije nekoliko mjeseci u tajnosti postala mjka sina uz pomoć surokat majke, sada svaki slobodan trenutak koristi kako bi provodila vrijeme sa svojim nasljednikom, kome je dala ime Mario. Nedavno je odlučila da napravi pauzu od obaveza i otputovala je sa sinom u toplije krajeve, gdje su se oboje opustili na plaži.

Marija je u kupaćem kostimu prošetala plažom, držeći svog sina čvrsto u naručju i ljubeći ga. Snimak koji je objavila na Instagramu popratila je riječima “Moj”, ispisanim velikim slobima.

Ovi prizori su raznježili sve Marijine fanove koji su joj ostavili mnogo pozitivnih komentara: “Preslatko!”, “Vrijedi se boriti za ovakve trenutke”, “Kada poraste, biće ponosan što mu je mama mega zvijezda”…

Marija je sve iznenadila kada je krajem 2023. godine javno otkrila da je uz pomoć surogat majke u Americi dobila sina. Kada je tada otkrila, na ovaj korak se olučila nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da ostane trudna, a velika podrška u cijelom procesu, kao i sada, bila joj je majka Verica Šerifović.

“Dugo sam se pripremala za taj ternutak, bezbroj puta sam ga zamislila u glavi… I majka i bliske prijateljice su mi pričale o tome, ali taj osjećaj je ipak neopisiv riječima, nešto najposebnije… Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajao ili prekratko ili predugo… Jednostavno, toliko je emocija koje su preplavile svaki drugi osjećaj”, izjavila je tada Šerifovićeva.