Dajan dos Santos Farijas je tridesetčetverogodišnja žena koja je nasrnula na svog muža nakon šokantnog saznanja da je spavao sa njenom nećakom koja je imala samo 15 godina.

Dajan je priznala policiji da ga je napala i da je to učinila nakon što ga je namamila u svoju sobu, sugerirajući intimni susret. Kada je muž stigao, Dajan mu je rekla da nosi erotski donji veš. Međutim, nakon što je došao, ona ga je vezala, ugasila svjetlo i povrijedila ga. Muž je odlučio da neće javno komentarisati tvrdnje o svojoj vezi sa 18-godišnjakinjom, ali je istakao da je oprostio svojoj supruzi za napad.

-Brzo se sve izdešavalo, tako je on opisao situaciju u kojoj je očekivao intimni odnos a zapravo se desilo to da mu je supruga odsjekla polni organ.

Osjetio sam oštro rezanje dole i kada sam pogledao, krv je počela da lije. Bio sam šokuran i pitao sam ju zašto je to uradila.

Dodao je još da je njegova supruga po prirodi posesivna i da mu se nedavno desila situacija gdje mu je razbila telefon zbog ljubomore.

Da bi situacija bila još bizarnija, ova žena je napravila fotografiju polnog organa kojeg je odsjekla a zatim ga je bacila u wc šolju i pustila vodu jer je čula da ga ljekari mogu ponovo prišiti.