Mlada muzička zvezda je odgovarala na pitanja novinara nakon nedavno održanog koncerta. Aleksandra Prijović je nakon uspešnog nastupa u Zagrebu održala konferenciju za medije.

Na samom početku, govorila je o sitnom incidentu tokom koncerta, kada je jedna djevojka pokušala da se popne na binu, ali ju je osiguranje spriječilo u tome.

Na koncertima je uobičajeno da osiguranje sprječava publiku da se penje na binu. Kada sam primjetila da se to dešava, bilo mi je žao što djevojka nije došla do mene nakon što sam je pozvala. Nažalost, više je nisam vidjela. Osjećam se loše zbog cijele situacije – rekla je Prijovićeva.

Novinar je postavio pitanje u vezi s alternativnim planom Aleksandre Prijović u slučaju da nije bila pjevačica. Ona je odgovorila da je veoma snalažljiva i da bi sigurno našla nešto drugo da se bavi. Međutim, naglasila je da je oduvijek znala da je pjevanje njen poziv i da je to jedino što je željela da radi.

Novinarka iz Hrvatske je primjetila da Aleksandra voli čistiti kuću i predložila da bi mogla biti čistačica. Aleksandra je odgovorila s ponosom: “Da, volim to. Zašto ne? Uvek se snalazim kako znam i umem.” Ovaj odgovor je razveselio prisutne.