BILA JE NA SPRATU DOK JU JE MUŽ U PRIZEMLJU VARAO S MLAĐOM: Naša pevačica zatekla supruga na delu pa šokirala ljubavnicu

Preljubničke afere oduvijek su privlačile pažnju javnosti, a epizode ljubavnih drama koje su se odigrale na estradnoj sceni često su predmet razgovora i danas. Jedna od takvih drama, ne svojom kriviom, zadesila je i pjevačicu Nelu Bijanić.

Naime, uhvatila je svog muža u preljubi s ljubavnicom, što je pokrenulo pravu filmsku dramu.

https://www.instagram.com/p/C4PqDOXNGX3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=33606b39-1684-43fe-a546-d2dfdfde0261

Inače, Nela Bijanić je više od deset godina bila u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, skojim je dobila sina Olivera Mijanovića. Publika ga je upoznala u “Zvezdama Granda” 2020. godine, iako se prije toga dugo bavio tenisom.

Nela nije oklijevala da ispriča detalje preljube i otkrila je kako je saznala za nju. Istakla je da joj je intuicija govorila da nešto nije uredu i naglasila je da nikada ne bi prešla preko prevare.

To je sve dio života. Nedavno sam rekla: “Kada sam ja rekla da se razvodim, mogu svi.” To znači da sam kao porodična žena, kada sam se udala, stavila roletne dolje. Ja, koja sam obilazila Švajcarsku, Njemačku, Holandiju da pjevam, odlazila samo na nastupe, pa u hotel i na aerodrom. Ništa drugo me nije zanimalo. Imala sam svoju porodicu, tu je priča počinjala i tu se završavala – rekla je Nela.

Ona je dugo sumnjala u svog supruga, ali je odlučila šutjeti da vidi u kojem će se smjeru stvari razvijati. Međutim, da bi stvar bila još gora, njen muž je ljubavnicu doveo u njihovu zajedničku kuću, te ih je Nela uhvatila na djelu.

https://www.instagram.com/p/CuQ4umrtHTx/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2ea4e9c7-a765-48f5-8012-ec3213338dd1

– To je bio period kada se naša priča već bližila kraju. Ja sam šutjela sve vrijeme. Znala sam i šutjela. Puštala sam ga dokle god je mogao ići. Ja sam bila na gornjem spratu, a on dolje. Moj otac mi je rekao da nije mogao ući kroz vrata, a ja sam istog trenutka rekla da je dolje sigurno neko, ali moj otac nije vjerovao u to. Čula sam ga kako priča s nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Kad je izašao s nekom djevojkom, znatno mlađom od njega, rekla sam joj da više nikada ne dođe u kuću u kojoj živim ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvijek ostati otac mog djeteta, zbog toga smo sada u korektnim odnosima – ispričala je Nela u emisiji “Pitam za druga”.

Pevačica je također otkrila kako je zapravo posumnjala u suprugovo nevjerstvo.

– Bilo mi je oko četrdeset godina kada sam to saznala. Morate biti mentalno jaki, ali bilo je trenutaka kada sam emotivno padala. Nisam stijena, ni ja ni bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku, sve je funkcioniralo kako treba – rekla je pevačica.