Tamni ten, afro lokne i zelene prelijepe oči, zaista je oduševila svakoga ko je vidio ovu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Njena je famozna fotografija obišla svijet. Prelijepa djevojčica iz Nigerije po imenu Jara Ijalana je imala samo pet godina kada je svojom fotografijom opčinila svijet u potpunosti. Tada su za nju rekli da je najljepša djevojčica na svijetu.

Taman ten, krupne zelene oči i afro loknice su ostavile bez daha pola planete nakon što je jedan fotograf objavio njene nestvarne fotografije.u

Magazin “People” je takođe za nju rekao da je najljepša djevojčica na svijetu, nakon toga je ubrzo postala internacionalni model. Mof uz fotografiju napisao, svjestan njene ljepote sljedeće riječi:

O, da, ona je ljudsko biće! A takođe je i anđeo! Mogao sam je fotografisati dok se smije, ali sam izabrao da je vidite dok je u potpuno prirodnom stanju.

Prošle su tri godine otkako su te fotografije ugledale svjetlost dana, Jara danas ima osam godina i poprilično je narasla i promijenila se.

Ova nesvakidašnja djevojčica ima i dvije sestre Jomi (10) i Jobu (13), koje joj takođe mogu parirati kada je riječ o ljepoti, tako da sve tri sestre djeluju kao da nisu sa ove planete.

Jara je u međuvremenu postala internacionalni model te sarađuje sa brojnim svjetskim kućama i njihovim odjelima za djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by women? (@black.women.pictures)