Jednom popularna zvijezda “Granda”, Milena Ćeranić, privukla je pažnju javnosti svojim iznenadnim povlačenjem s javne scene. Sada, izgleda potpuno drugačije u odnosu na svoje dane slave.

Ćeranićeva je bila predmet mnogih medijskih priča o svojim emotivnim vezama, posebno o turbulentnoj ljubavi s kolegom Nemanjom Stevanovićem, s kojim je čak sudjelovala u jednom rijaliti programu. Nakon toga, mediji su je povezivali s crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem, iako njihova veza nikada nije službeno potvrđena.

Njihova veza bila je predmet velike pažnje zbog činjenice da je Dašić bio oženjen i prema izvještajima medija, prevario je svoju trudnu suprugu s Ćeranićevom. Ovaj skandal je izazvao brojne reakcije i interes javnosti za njihovu romansu.

Težak period kroz koji je prošla Milena ostavio je duboke tragove na njoj, što se odrazilo na njezinu tjelesnu težinu koja je u jednom trenutku bila svega 43 kilograma.

Između ostalog, Milena je izjavila da je dugo vremena bila nesposobna razgovarati o tom periodu jer su ga ozbiljno utjecali na nju. Osjećala se loše zbog načina na koji su je mediji prikazivali, ali istovremeno je naglasila da je istina nikada nije boljela. Svojim riječima, izrazila je da sebe percipira kao osobu koja je podložna zlu i da sebe kažnjava svojim lošim postupcima, no isto tako naglasila je da ne dopušta drugima da prosuđuju o njoj.

Pjevačica je izjavila za “Mondo” da je provela puno vremena radeći sa psihologom na sebi te da je sada u mogućnosti otvoreno razgovarati o svojim iskustvima. Istakla je da je izuzetno ponosna na svoj napredak i oporavak koji je postigla.